Zenon123
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
Zenon123Członek
Lagrus listwy mają swój cennik to prawda, ale mają też swoją jakość, co jest bardzo ważne raczej dla większości osób, które nie planują robić za często remontów
Zenon123CzłonekListwy gipsowe czy poliuretanowe to pytanie bardzo często pojawiające się także na tym forum z tego co widziałam. Moim zdaniem poliuretanowe są nieco bardziej trwałe i powinny być lepsze w utrzymaniu.
Zenon123Członeklistwa przypodłogowa samoprzylepna ma dobre opinie, bo są przede wszystkim bardzo łatwe w montowaniu, chwila i po sprawie – dosłownie
Zenon123CzłonekTakie listwy na pewno mogą cieszyć , bo są one bardzo jakościowe i naprawdę są one bardzo trwałe, więc będą one służyć bardzo długo!
Zenon123CzłonekListwa polistyrenowa jest ważnym fundamentem wizerunku Twojego pomieszczenia. Super opcja to możliwość pomalowania na dowolny kolor. W ten sposób nie będziesz szukać odpowiedniej przesadnie długo.
Zenon123Członekquick step classic ze swoimi dobrymi opiniami to chyba każdego przekona do siebie, ode mnie znajomi mają quick step u siebie i nikt nigdy złego słowa nie powiedział.
Zenon123Członekpanele podłogowe z montażem w Toruniu są możliwe, jest sporo sklepów i z tego co się orientuję to mają także usługi montażu, więc na spokojnie powinno się w jednym punkcie wszystko załątwić.
Zenon123Członekpanele 3d styropianowe to miliony sprzecznych opinii, ale ja wiem swoje bo się sama przekonałam w praktyce. Zainwestowałam i miałam pietra bo się też złego na ich temat naczytałam, ale generalnie wszystko wyszło całkiem dobrze i jestem zadowolona.
Zenon123Członeklistwa przypodłogowa biała mdf dostaje ode mnie zawsze najlepsze opinie. Jest ona bardzo estetyczna i pasuje do wszystkiego.
Zenon123Członekpanele podłogowe v fuga ma opinie chyba w takiej samej proporcji. Raz czytam pozytywne, raz inny negatywne. Wiadomo to nie jest podłoga dla leniwych, ale ile to wziąć od czasu do czasu odkurzacz i odkurzyć dokłądniej niż zazwyczaj i będzie ok
Zenon123Członekeko płyta pod panele jakoś do mnie nie trafiają, kiedyś przeczytałem krytykę, że nie radzą sobie z wilgocią i jakoś mi zapadło w pamięci. Ale znowu czytałem niedawno, że takie gadanie to mity
Zenon123Członekpanele laminowane na forum mają różne opinie, ale generalnie są one bardzo pozytywne, ja też zawsze sobie je chwalę. Te z v-fugą nie bardzo do mnie docerają, ale znam osoby, które je wybierają. Kwestia gustu.
Zenon123Członekpanele podłogowe firmy kaindl ma ode mnie opinie zawsze bardzo dobre , jest to jakościowy produkt . Kiedyś czytałam, że jakość jest bardzo słaba. Nie przejąłem się tym i jestem z tego zadowolony już od kilki lat.
Zenon123CzłonekDo ocieplenia podłogi w starym domu polecam wykorzystać twarde i nienasiąkliwe materiały, które charakteryzują się dobrą izolacyjnością cieplną. Dobre będą najtwardsze odmiany styropianu np. EPS 100-038, polistyren ekstrudowany XPS lub pianka poliuretanowa PIR
Zenon123CzłonekListwy Foge są super! Ekstra jakość, mimo że kilka razy niechcący przywaliłam w nie odkurzaczem to niczego nie widać! Mam jedynie problem że się na nich kurz zbiera, ale to kwestia przelecieć jakąś ściereczką czy taką końcówką do odkurzacza z włosiem i jest git
-
AutorWpisy