maro2410
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
maro2410Członek
Też racja, porządny podkład to absolutna podstawa.
maro2410CzłonekJestem przekonana, że możesz to zareklamować i że powinni poprawić na swój koszt. Na pewno, przecież nie będziesz poprawiać po fachowcach.
maro2410CzłonekJa też miałam panele w kuchni i nic się nigdy z nimi nie zadziało. To znaczy, zmatowiały trochę w miejscu, gdzie, jak później odkryłam, za lodówką mój króliczek zorganizował sobie toaletę, ale tak to nic się z nimi nie działo. Na pewno nie od wody wychlapanej ze zmywania, czy czegoś takiego. Wiadomo, jak pod twoją nieobecność zepsuje się zmywarka i zrobi kałużę to będzie większy problem.
maro2410CzłonekMyślę, że nadmiar wody na każdym parkiecie to prawdziwa tragedia.
maro2410CzłonekTeż bym była ostrożna co do ostrej szczotki. Nie było jakiś problemów, rys? Bałabym się trochę.
maro2410Członek@MariaSz napisał:
Samemu to niestety można gorzej zniszczyć… Ja zawsze wszystko robię sama lub z mężem, ael do cyklinowania zatrudniliśmy fachową firmę Cyklinek, wcale nie wyszło tak drogo. Drożej by było, gdybyśmy próbowali samodzielnie, bo więcej by się zmarnowało.
Słusznie, bez sensu robić coś samodzielnie, a potem zatrudniać kogoś do poprawek, które będą jeszcze droższe.
maro2410Członek@Lorem Floor napisał:
a jakieś takie masy żywiczne czy coś, też powinny przecież dobrz eise sprawdzić do wypełnienia rys.
Trzeba tylko odpowiednio dobrać kolor i serio, prawie nie widać miejsca, gdzie była rysa.
maro2410Członek@Domelka napisał:
Mnie też to zaskoczyło, bo do tej pory boazeria kojarzyła mi się z takim koszmarnym ciemnym drewnem, które było u babci na całej długości korytarza. Przerażające i zniszczone. Tutaj to prezentuje się dużo lepiej.
To fakt, wygląda to znacznie lepiej niż w takim starym wydaniu, ale to drewno od góry do dołu. Może gdyby te deski były trochę niżej, sama nie wiem.
maro2410CzłonekNie jestem fanką boazerii angielskiej, zawsze miałam wrażenie, że za bardzo elegancka, że za bardzo przytłacza, ale te zdjęcia są fenomenalne.
maro2410Członek@bracki napisał:
@BobBudowniczy napisał:
Dołączę się do tematu. Jak wygląda kwestia montażu takich desek? Klej, wkręty czy specjalny stelaż?
Fajnie to wygląda, ale też bardzo drogo…
Drogo pod kątem zakupu materiału czsyli desek czy drogo bo montaż ?
Wydaje mi się, że i jedno i drugie wyjdzie drożej niż kupienie większych desek
maro2410CzłonekSzkoda, że nie wszędzie to pasuje. Trzeba mieć miejsce w salonie i odpowiednio zaaranżowane wnętrze, ale kusi i to bardzo:)
maro2410CzłonekA drzwi z kuchni – półki? Tylko trzeba ostrożnie zamykać
maro2410CzłonekJak masz dużo miejsca, to ja bym polecała zamek dla małej księżniczki:
maro2410CzłonekPodrzucam moje ukochane słoiki do przechowywania jedzenia:
-
AutorWpisy