desktop-parkiet.pl
mobile-parkiet.pl

maro2410

Odpowiedź forum utworzona

Oglądasz 15 wpisów - 46 z 60 (wszystkich: 127)
  • Autor
    Wpisy
  • W odpowiedzi na: Mocowanie listwy przypodłogowej #74828
    maro2410
    Członek

Ewelia, ale to jak są przymocowane? Przecież nie na klej, takich nie da się rozmontować.

W odpowiedzi na: Jak dobrać listwy przypodłogowe? #70008
    maro2410
    Członek

Albo takie w kolorze podłogi. Też się zawsze sprawdzają.

W odpowiedzi na: Najważniejsze cechy listw przypodłogowych #74689
    maro2410
    Członek

Łatwość czyszczenia przede wszystkim. Na drugim miejscu dopiero efektowność rozwiązania.

W odpowiedzi na: Drzwi wewnętrzne #73350
    maro2410
    Członek

Takie wpasowane drzwi wewnętrzne naprawdę są świetne.

W odpowiedzi na: Dodatki do kuchni #74527
    maro2410
    Członek

Ja zawsze staram się znaleźć takie dodatki do kuchni, żeby były na raz ładne, ozdobne i praktyczne. W kuchni nie ma miejsca na pierdoły, które mają tylko zdobić.

W odpowiedzi na: Trójwymiarowe dekoracje na ścianę #75583
    maro2410
    Członek

To jest świetny pomysł, zwłaszcza jakieś drzewka. Można też zastanowić się nad tym, żeby dekoracja była też miejscem do przechowywania ubrań czy zabawek. To też będzie świetnie wyglądać.

W odpowiedzi na: Blat kuchenny #70843
    maro2410
    Członek

Nie wiem, czy znowu tych kwasów jest tak dużo. Mamy kamienne blaty, nic się z nimi nie dzieje. Jakie proponujecie jednak zamiast?

W odpowiedzi na: Wykończenie mieszkania #75181
    maro2410
    Członek

Też słyszałam, że 1000 złotych za metr trzeba liczyć, ale to bardzo luźny szacunek. Przecież nawet meble i sprzęt AGD mają ogromne rozbieżności w cenie.

W odpowiedzi na: Rolety Kogo polecacie w Gdyni? #75517
    maro2410
    Członek

Na czym polega to, że potraktowała Cię jak intruza?

W odpowiedzi na: Gdzie kupię ładne firanki #75408
    maro2410
    Członek

Najlepsze firanki to raczej u takich małych krawcowych, które same zajmują się szyciem i drapowaniem. Nigdy nie byłam rozczarowana.

W odpowiedzi na: Drewniane okna #70687
    maro2410
    Członek

Drewniane okna to dobry pomysł, ale trzeba sięgnąć po takie z wyższej półki.

W odpowiedzi na: "Drewno" na ścianie #73757
    maro2410
    Członek

Świetnie wyglądają te drewnoopodobne płytki w łazience, mi też się podobają. Nie wiem, czy nie bardziej nawet niż prawdziwe drewno, trochę bym się bała w łazience.

W odpowiedzi na: Styl rustykalny #73765
    maro2410
    Członek

Kuchnia jak najbardziej, ale salon czy sypialnia to już mniej. Może nie wiem, styl prowansalski jest taki trochę też pod ryustykalny, mi jakoś się bardziej podoba.

W odpowiedzi na: Jak wybrać podłogę do mieszkania? #70280
    maro2410
    Członek

Zastanowiłabym się też nad drewnem, jak masz małe dzieci. Zawsze jest ryzyko, że zostanie na nim woda albo rochlapane farby. A to już trochę bardziej kłopotliwe.

W odpowiedzi na: Korek i terakota #72682
    maro2410
    Członek

Nie wszędzie można położyć drewno, ale faktycznie jest cieplejsze. Przecież płytki nie powinny bardzo przemarzać. Może pomyśl o ogrzewaniu podłogowym?

Oglądasz 15 wpisów - 46 z 60 (wszystkich: 127)