Zenon123

Odpowiedź forum utworzona

Oglądasz 10 wpisów - 61 z 70 (wszystkich: 70)
  • Autor
    Wpisy
  • W odpowiedzi na: Tapety w stylu angielskim #76487
    Zenon123
    Członek

Styl angielski dla mnie to oczywiście kwiaty ;) Dla porównania wrzucam drobne kwiatuszki, jak myślicie, hit czy kit?

W odpowiedzi na: Meble w stylu angielskim #77174
    Zenon123
    Członek

Styl angielski to dla mnie takie skórzane, eleganckie meble:

W odpowiedzi na: Wnętrza w stylu angielskim #77663
    Zenon123
    Członek

@Bożena napisał:

A co myślicie o tym wnętrzu? Wpisuje się w klimat stylu angielskiego?

Moim zdaniem tak, taki styl angielski w bardziej nowoczesnym wydaniu :)

W odpowiedzi na: Sztukateria gipsowa, poliuretanowa czy styropianowa? #76584
    Zenon123
    Członek

Moim zdaniem najlepiej sprawdzą się listwy styropianowe, nie zmieniają się w czasie i można je pomalować na dowolny kolor ;)

W odpowiedzi na: Listwy oświetleniowe LED #77121
    Zenon123
    Członek

@lula napisał:

Mi najbardziej podoba się połączenie: listwy oświetleniowe sufitowe i listwy oświetleniowe przypodłogowe ;)

Ekstra połączenie, dzięki temu oświetleniu człowiek nie zgubi się w nocy idąc do łazienki :D

W odpowiedzi na: Salon w stylu angielskim #76972
    Zenon123
    Członek

Moim zdaniem to będzie coś takiego – motywy kwiatowe, jasne odcienie i do tego te piękne kryształowe żyrandole ;)

W odpowiedzi na: Listwy sufitowe – dekoracja sufitu #77765
    Zenon123
    Członek

Moim zdaniem listwy dekoracyjne sufitowe mogą dodać klasy wnętrzu. Ciekawy motyw, coś jak na zdjęciu sprawi, że wnętrze będzie o wiele ciekawsze.

W odpowiedzi na: Mieszkanie w stylu angielskim #77931
    Zenon123
    Członek

@lula napisał:

Mi się bardzo takie jasne, ciepłe wnętrza podobają i tym dla mnie jest właśnie mieszkanie w stylu angielskim ;)

Ja też wyobrażam sobie coś w tym guście, tylko może z większą ilością motywów kwiatowych ;)

W odpowiedzi na: Kuchnia w stylu angielskim #76763
    Zenon123
    Członek

A jak wam się podoba taka kuchnia w stylu angielskim w nieco bardziej nowoczesnym wydaniu?

W odpowiedzi na: Szare panele podłogowe #79055
    Zenon123
    Członek

@lula napisał:

Moim zdaniem szare panele będą też fajnie prezentować się z nieco bardziej wyrazistymi meblami, coś jak na zdjęciu :)

Kwestia dobrych dodatków i stworzy się fajny klimacik w mieszkaniu, moim zdaniem śmiało możesz myśleć o rozwiązaniu w stylu tego zdjęcia :)

Oglądasz 10 wpisów - 61 z 70 (wszystkich: 70)