imported_max1989dasz
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
imported_max1989daszCzłonek
A firma Mardom Decor coś wam mówi? Fajne mają listwy duropolimerowe? Opinie bardzo mi się przydadzą
imported_max1989daszCzłonekO albo może ktoś coś słyszał o listwach polistyrenowych Mardom Decor i podzieli się opinią?
imported_max1989daszCzłonekA ma ktoś doświadczenia z listwami z polistyrenu od firmy Europlast?
imported_max1989daszCzłonekA tak z inne beczki… Można takie listwy przypodłogowe białe do malowania położyć od razu bez żadnego malowania?
imported_max1989daszCzłonek@Dan napisał:
No pewnie, że fajną sztukaterię w Poznaniu mamy! Ja od siebie polecam sklep DW decor, super mają produkty
Ja to normalnie kocham ten sklep!!! TAką mają piękną tę sztukaterię styropianową, że najchętniem bym tam wszystko wykupiła
imported_max1989daszCzłonek@edmundziak1 napisał:
A ktoś mi poleci jakieś miejsce, gdzie sprzedają panele podłogowe we Wrocławiu i oferują montaż gratis?
O! Podlączam się pod pytanie, też mnie interesuje gdzie dostane panele podłogowe z montażem gratis we Wrocławiu
imported_max1989daszCzłonekA jak wam się sprawdzają panele Weninger Expert? W internecie mają niby niezłe opinie, ale chętnie dowiem się czegoś więcej na ich temat
imported_max1989daszCzłonekA co w końcu z tą deską barlinecką na ogrzewanie podłogowe? Znalazłam tu jedną wypowiedź, że niekoniecznie, ale może mi ktoś powiedzieć czy na pewno nie można i dlaczego?
imported_max1989daszCzłonekA jakie jeszcze panele podłogowe Krono Original byćsie tu na forum polecili?
imported_max1989daszCzłonekJa tam sobie od kilku lat chwalę panele podłogowe Kronopol i nie dziwią mnie ich tak pozytywne opinie
imported_max1989daszCzłonek@Wiktor. napisał:
Fajnie się te szare panele w nowoczesnym wnętrzu sprawdzają Podoba mi się to połączenie z cegiełką
Ja mam podobne wrażenia jak na to patrzę
imported_max1989daszCzłonek@sisi napisał:
Ekstra! Takie jasne wnętrza uwielbiam! Od razu tak się jakoś czas w nich przyjemnie spędza
Ja też bardzo je lubię. Taki styl angielski to ja rozumiem
imported_max1989daszCzłonek@Kriss napisał:
Jak dla mnie to tu trochę za biało, ale wiadomo, to kwestia gustu
Tutaj się mogę zgodzić, ale nowoczesny styl angielski taki właśnie jest.
28 września 2019 o 13:49 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81365imported_max1989daszCzłonek@Remik82 napisał:
A co powiecie o Interdoor? Warto kupić od nich drzwi, czytałem różne opinie i nie wiem czy warto je kupić
Producent drzwi jest bardzo ważny , sama kiedyś bardzo dużo czytałam na ten temat. Mam Interdoor u siebie i mogę pochwalić.
imported_max1989daszCzłonekW moim przypadku montaż drzwi przesuwnych nie był taki straszny jak się wydawało. Myślałam, że rozwalą mi pół mieszkania ale ekipa weszła chwila moment i załatwione, więc ogólnie w tej kwestii nie ma się czego bać 😆 😆 😆 😆
-
AutorWpisy