imported_Emiliada1234
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
imported_Emiliada1234
CzłonekDla mnie styl angielski jest całkiem ciekawy. Jestem zadowolony między innymi z racji tego w jaki sposób się wyróżnia na tle innych projektów.
imported_Emiliada1234
CzłonekDla mnie styl angielski jest całkiem ciekawy. Jestem zadowolony między innymi z racji tego w jaki sposób się wyróżnia na tle innych projektów.
imported_Emiliada1234
CzłonekDzięki listwom przysufitowym Orac Decor mój sufit wygląda jak ten w kaplicy sykstyńskiej, Boże jakie piękne!
imported_Emiliada1234
CzłonekMoim zdaniem te listwy zasługują na nobla listew. Są wspaniałe!
imported_Emiliada1234
Członek@Roberto3211 napisał:
A jeśli chodzi o montaż drzwi przesuwnych, to różni się to jakoś jeśli chodzi o montaż takich naściennych drzwi a tych chowanych w ścianę?
Jeśli chodzi o montaż drzwi wewnętrznych przesuwnych zależny jest od typu drzwi, do chowanych w ścianie potrzebne są specjalne otwory

imported_Emiliada1234
Członek@Karp napisał:
leroy merlin drzwi wewnętrzne to faktycznie chyba taka jedna półka wyżej niż castorama
Mi to się wydaje że to ta sama półka cenowa

imported_Emiliada1234
CzłonekJa tak właśnie się zastanawiam czy by takie drzwi przesuwne do pokoju kupić… ma ktoś jakieś doświadczenia pozytywne albo negatywne z takimi drzwiami?
imported_Emiliada1234
CzłonekA ma ktoś drzwi wejściowe do mieszkania z PVC? Jakie macie o nich opinie?
imported_Emiliada1234
CzłonekA jakie byście panele polecali do podłogówki?
imported_Emiliada1234
CzłonekCo powiecie od kronopolem bo nie wiem czy kupić
22 kwietnia 2020 o 12:38 W odpowiedzi na: panele podłogowe kronopol, quick step, classen, egger, witex czy balterio? #77375imported_Emiliada1234
CzłonekO podłączam się pod pytanie, właśnie się między witexem a kronopolem zastanawiam i nie wiem co wybrać
imported_Emiliada1234
CzłonekW sumie nie, jakaś piłka tylko się przyda żeby dociąć chyba

imported_Emiliada1234
CzłonekNo jak dla mnie to fajna taka zabudowa karnisza, ciekawe urozmaicenie mieszkania

imported_Emiliada1234
CzłonekA ktoś ma jakieś negatywne doświadczenia z gwarancją u Orac?
imported_Emiliada1234
CzłonekMiał ktoś podobny problem z gwarancją może?
-
AutorWpisy