geniusz502
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
geniusz502
CzłonekJeśli chodzi o sztukaterię w Białystoku to z czystym sumieniem mogę polecić właśnie Aneks Sp. z o.o. fachowa obsługa, wysokiej jakości towary i profesjonalne doradztwo – no czego chcieć więcej?

geniusz502
CzłonekJA swoje listwy wykończeniowe do malowania kupiłem akurat w sklepie online Creativii i nie rozumiem czemu masz prblem żeby znaleźć

geniusz502
Członek@Marcello napisał:
A dostanę gdzieś listwy maskujące do malowania?
Na pewno na allegro dostaniesz listwy przypodłogowe PCV i z innych materiałów do malowania
Wydaje mi się że w marketach budowlanych czy innych sklepach internetowych też znajdziesz spokojnie 
geniusz502
Członek;dNo ogólnie to Creativia to chyba ma droższe te listwy polistyrenowe niż NMC czy Largus

geniusz502
CzłonekNo jeśli chodzi o BEL-POL to mają duży wybór paneli podlogowych, ale trochę u nich obsługa leży…
geniusz502
CzłonekJa planuje zakupić panele podłogowe Weninger dąb baleary, ale chciałbym jeszcze poznać wasze opinie czy na pewno warto kupić te panele

geniusz502
CzłonekA słuchajcie, co byście polecili – parkiet czy deskę barlinecką?

geniusz502
CzłonekJa mam u siebie deskę barlinecką dąb family i jestem z niej zadowolony, zamki w porządku, prezentują się też fajnie :d Nawet na ogrzewaniu podłogowym się sprawdziły

geniusz502
CzłonekTe panele Kronopol dąb murano są tak samo dobre jak inne tej firmy

geniusz502
CzłonekTo może ktoś poleci jakąś bardziej znaną firmę?
geniusz502
CzłonekOd siebie mogę jeszcze dodać Creativa by Cezar czy Mardom Decor i na pewno zajdziesz dla siebie jakieś fajne listwy polimerowe

geniusz502
Członekzamek do drzwi nie jest taką łatwą inwestycją, warto pamiętać, że to bardzo często od niego zależy bezpieczeństwo domu
14 marca 2020 o 20:09 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81398geniusz502
Członekdrzwi wewnętrzne ceny nie są tak naprawdę takie wygórowane jak niektóre osoby tutaj piszą

geniusz502
Członekporta drzwi miałem u siebie przez ładne kilka lat i zadowolony jestem jak nie wiem
geniusz502
CzłonekQuick Step to podobnie jak Kronopol wysoka półka
-
AutorWpisy