Sklep ►
Drzwi szklane wyglądają niesamowicie w dobrze zaprojektowanych pomieszczeniach. :
Drzwi przesuwane są bardzo dobrym wyborem dla osób, które lubią rozwiązania inne niż większość.
Drzwi pokojowe potrafią być niezłym problemem. Przekonałem się o tym podczas wyboru.
Drzwi zewnętrzne drewniane to dobry wybór
Ja postawiłem na drzwi zewnętrzne dwuskrzydłowe i ogólnie jestem bardzo zadowolony.
JA ma mu siebie drzwi bezprzylgowe i ogólnie mogę wam polecić . Bardzo lekko się je zamyka i otwiera a do tego są ładne.
Ja mam i co mogę powiedzie więcej polecam drzwi Asilo/
A jeśli chodzi o listwy styropianowe, to jak jest z ich trwałością? Szybko się niszczą?
Ja akurat nie miałem takich problemów, żeby były jakieś uszkodzone, jak w OBI panele zamawiałem, ale za to dość długo czekałem na ich dostawę…
Ja polecam panele do montażu bezklejowego na podłogówkę Warto też upewnić się czy dane panele można montować na ogrzewanie podłogowe. Czasem bywa tak, że można montować tylko na ogrzewanie wodne a elektryczne już odpada
A jakie macie opinie co do listw NMC? Warto je kupić?
@Guzik napisał:
A jak wam się podoba zabudowa karnisza we wnęce podwieszanego sufitu?
Moim zdaniem ciekawy pomysł
Quick Step to najwyższa półka, więc warto zainwestować w ich panele
Ja ogólnie jestem przeciwnikiem paneli w łazience, uważam że lepiej sprawdzą się stylizowane na drewno płytki
Dobry przykład stylu angielskiego, fajnie na tym zdjęciu widać, czym się on charakteryzuje