kamil908te

Odpowiedź forum utworzona

Oglądasz 7 wpisów - 16 z 22 (wszystkich: 22)
  • Autor
    Wpisy
  • W odpowiedzi na: Podłoga w kuchni #72584
    kamil908te
    Członek

Do kuchni najlepsza i najpraktyczniejsza glazura.

W odpowiedzi na: A moze dom dla jednej osoby ? #78463
    kamil908te
    Członek

@marzenka napisał:

Od jakiegoś czasu jestem sama i nie zapowiada się żeby to się zmieniło. Chce sie usamodzielnić ale budowa dużego domu dla mnie jednej mija sie z cele. Znalazłam tutaj http://www.geisser.pl/dom-dla-singla/ bardzo fajną ofertę domu dla singla. Nie wiedziałam,że jest coś takiego. Myślicie że to dobre rozwiązanie ?

Nie wiem, czy taka budowa domu dla singla to dobry pomysł. Nigdy nie wiesz, kiedy będzie Ci potrzebne coś więszego. A nuż kogoś poznasz i dom okaże się za mały. Jak juz budować to przyszłościowo

W odpowiedzi na: Jaki materiał na białą podłogę? #71120
    kamil908te
    Członek

Ja osatnio widziałam bardzo fajne panele podłogowe z białego dębu.

W odpowiedzi na: Panele drewniane czy laminowane #76703
    kamil908te
    Członek

Ja mam wszędzie laminowane. Nie narzekam. Są łatwe w utrzymaniu czystości, ładnie się prezenują, urodą wcale nie odstępują od tych drewnianych.

W odpowiedzi na: Jakie schody wybrać? #69569
    kamil908te
    Członek

widziałem bardzo fajne schody w tym sklepie. Zastanawam się, czy to właśnie u nich sie nie zdecydować. Czy ktoś może kupował u nich schody i może coś więcej powiedzieć w tym temacie?

W odpowiedzi na: Ogrzewanie podłogowe czy zwykłe grzejniki #73321
    kamil908te
    Członek

Mam ogrzewanie podłogowe tylko w łazience. Zdecydowałem się na nie, jak robiłem remont. Z tego też powodu wybrałem elektryczne, bo z wodnym byłby problem jeśli chodzi o montaż.

W odpowiedzi na: Zakończenia listew przypodłogowych #74897
    kamil908te
    Członek

Ja mam wszystkie listwy zakończone narożnikami wewnętrznymi, ale był to kiepski pomysł, bo wystarczy, że ktoś delikatnie zahaczy i naróżnik odpada

Oglądasz 7 wpisów - 16 z 22 (wszystkich: 22)