cbr600
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
cbr600Członek
Drzwi harmonijkowe to dobry wybór przekonałam się o tym sama.
cbr600Członek@PomocnyWaldek napisał:
@DagaD napisał:
Taki skórzany fotel też może fajnie pasować Ja bym na coś takiego postawiła:
Bardzo ładnie wygląda. Ja mam coś podobnego u siebie. Jest nie tylko ładny ale też jaki wygodny!
Ja też mam bardzo podobny fotel u siebie. Bardzo go sobie chwalę przede wszystkim ze względu na jego wygodę. ale trzeba przyznać, że wygląda też ładnie.
cbr600CzłonekInspiracji wiele znajdziesz oczywiście w interncie. Styl angielski jest bardzo obecny przykładowo na pintereście. : )
cbr600Członek@Bożena napisał:
Mi to trochę kolorów w tej aranżacji brakuje, niby wszystko fajnie, ale brakuje mi jakiegoś takiego elementu bardziej kontrastującego
Styl angielski jest bardzo elastycznym stylem, więc można go czasami lekko przekształcać na swoją modłę. Mi akurat ta biel się bardzo podoba, ale komuś nie musi.
6 października 2019 o 05:53 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81371cbr600CzłonekJa ostatnio nabyłam drzwi Hormann i póki co dają radę i nie narzekam na nie. Zobaczymy jeszcze, co będzie dalej.
cbr600CzłonekNo pewnie, że jest, a skąd człowiek ma wiedzieć czy można je kłaść, czy nie?
cbr600CzłonekNo ciekawy pomysł z tapetą, fajna odmiana od popularnych kafelek
cbr600CzłonekMi się, wydaje, że jak się poszuka to spokojnie w Leroy Merlin można znaleźć fajne drzwi wewnętrzne Najlepiej na stronie w katalogu szukać, bo większy wybór a zawsze w sklepie później można je sobie obejrzeć
cbr600CzłonekJa swoje drzwi wejściowe zewnętrzne mam chyba z Hormanna i średnio z nich zadowolona jestem
cbr600CzłonekMoim zdaniem przesuwane drzwi to fajny pomysł dla rodzin – dzieci nie mają takich problemów z otwieraniem drzwi i nie trzaskają
cbr600CzłonekJa się zastanawiam czy u mnie taka listwa maskująca karnisz wgl będzie pasować… Mam dość niskie sufity i obawiam się, że jeszcze bardziej będzie mi zmniejszać pomieszczenie
cbr600CzłonekA co byście powiedzieli na taką aranżację? Mi strasznie te cegiełki się podobają koło kominka
cbr600CzłonekRzeczywiście fajny fotel, ale jak pomyślę że to skóra i taki masywny wydaje mi się, że mnie to by na niego nie było stać
cbr600CzłonekJeśli chodzi o drzwi wewnętrzne Porta to spotkałam się z dużą ilością opinii, że okleina odchodzi i wyciera się koło klamki, jednak nigdy nie miałam ich drzwi, to ciężko mi powiedzieć ile prawdy jest w tych opiniach
cbr600CzłonekJak myślicie, warto montować drzwi przesuwne do łazienki? Strasznie mi się to podoba, jednak dużo naczytałam się, ze do łazienki do drzwi powinny być solidne i nie wiem czy warto
-
AutorWpisy