Witajcie! Słyszałam dużo pozytywnych opinii, jeśli chodzi o listwy polistyrenowe od znajomych, ale szczerze mówiąc chętnie zgłębię lepiej temat, stąd ten wątek. Jestem otwarta na wszelkie porady, opnie, komentarze czy wskazówki
Listwa polistyrenowa jest ważnym fundamentem wizerunku Twojego pomieszczenia. Super opcja to możliwość pomalowania na dowolny kolor. W ten sposób nie będziesz szukać odpowiedniej przesadnie długo.
Listwy z polistyrenu mają jedną cenną uwagę! Podczas łączenia listwy musisz pamiętać o 1-2mm dylatacji pomiędzy dwoma odcinkami. Inaczej można pisać złe komentarze, jeśli ktoś kłaść ich nie potrafi.
Listwy przypodłogowe z polistyrenu są całkiem eleganckie. Ładnie się prezentują na podłodze. Jestem amatorem i miałem trochę problemy jak to kładłem ,ale jednak się udało i jestem zadowolony.
listwy przypodłogowe polistyrenowe ode mnie ma dobre opinie bo ostatnio położyłam je u siebie i dają bardzo radę. Są one bardzo solidne. To zbita płyta.
listwy przypodłogowe pcv do malowania to faktycznie super sprawa, bo można sobie dopasować odpowiednio kolor tak naprawdę i to jest bardzo elastyczna forma przez to, że możesz dobrać bardzo dokładnie barwę
Dla mnie listwy polistyrenowe są jak najbardziej warte uwagi z wielu względów. Ostatnio mam wrażenie, że na rynku jest jakieś wyparcie , bo bardzo dużo promocji wszędzie widzę na nie.