Janek007
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
Janek007
CzłonekJa zdecydowałem się akurat na drzwi przesuwne naścienne, niby są prostsze w montażu niż np. chowane w ścianę, ale też zamawiałem fachowców, żeby mi zamontowali

Janek007
CzłonekCo do Asilo drzwi, to sam się z nimi wstrzymałem, jak poczytałem o różnych dziwnych problemach z tymi drzwiami, więc raczej nie warto ich u siebie montować
Janek007
CzłonekTaki styl angielski to mi się podoba! Fotel jak dla jakiegoś króla!

@Kowalik napisał:

Dokładnie, w stylu angielskim są też „bardziej męskie” meble
Janek007
CzłonekMoim zdaniem nie ważne czy laminowane czy drewniane, najważniejsza jest jakość

Janek007
CzłonekJak dobrze dobierze się panele to do kuchni myślę, że będą spoko, ale w łazience to nawet najlepsze wodoszczelne panele to ryzyko.
Janek007
CzłonekDo mnie jakoś te Kronopol nie przemawiają, polecam bardziej Classen.
29 stycznia 2019 o 12:04 W odpowiedzi na: panele podłogowe kronopol, quick step, classen, egger, witex czy balterio? #77286Janek007
CzłonekDo mnie jakoś Kronopol nie przemawiają, wolę Classen.
Janek007
CzłonekDrzwi szklane to jakoś nie moja bajka, wolę klasyczne drewniane

Janek007
CzłonekJa tam jestem zdania, że czy drzwi pokojowe czy zewnętrze lepiej kupować w sklepie stacjonarnym.
Janek007
CzłonekDokładnie, drzwi bezprzylgowe mają chowane zawiasy, dlatego ich krawędź jest gładka.
Janek007
CzłonekZdecydowałem się na drzwi Asilo, poza małymi problemami z zamkiem magnetycznym, nie mam na co narzekać

Janek007
Członekdrzwi wewnętrzne Warszawa – wystarcza, że wpiszesz to hasło w wyszukiwarkę i multum sklepów Ci się wyświetli

Janek007
CzłonekZamontowałem drzwi przesuwne w sypialni – sprawdzają się idealnie, polecam każdemu

Janek007
CzłonekOścieżnica regulowana jest prostsza w montażu i świetnie sprawdzi się w pomieszczeniach o nietypowej grubości ścian, stałe natomiast lepiej sprawdzają się w przypadku małych pomieszczeń, więc wszystko zależy, gdzie chcesz takie drzwi zamontować

Janek007
CzłonekDrzwi składane fajna sprawa, ale rzeczywiście tylko dla małych pomieszczeń.
-
AutorWpisy