Janek007
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
Janek007
CzłonekA warto na te drzwi wewnętrzne OBI się decydować?
11 lipca 2019 o 16:04 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81343Janek007
CzłonekJa z drzwi Gerda akurat jestem zadowolony

Janek007
Członek@Remik82 napisał:
A właściwie jest różnica jaką się sztukaterie montuje? Czy będzie to gipsowa czy styropianowa?
Gipsowa jest o wiele trudniejsza w montażu od styropianowej akurat

Janek007
CzłonekA ma u siebie ktoś taki magnetyczny zamek do drzwi? Ciekaw jestem jak się sprawdza

Janek007
CzłonekJa tam wolę osobiście listwy przysufitowe obejrzeć, więc raczej polecałbym sklepy budowlane
11 lipca 2019 o 15:58 W odpowiedzi na: panele podłogowe kronopol, quick step, classen, egger, witex czy balterio? #77319Janek007
CzłonekMoi znajomi też właśnie mi Egger polecali

Janek007
CzłonekJa swoje listwy sztukateryjne chyba przez allegro zamawiałem
16 maja 2019 o 16:00 W odpowiedzi na: panele podłogowe kronopol, quick step, classen, egger, witex czy balterio? #77305Janek007
CzłonekMnie to ta deska Barlinecka interesuje, z takimi różnymi opiniami się spotkałem że już sam nie wiem czy warto ją kłaść czy nie
Janek007
CzłonekSłuchajcie, a jak to jest z folią, trzeba ją kłaść?
Janek007
CzłonekMoja żonka to inspiracje zawsze czerpie z internetu, a ja potem muszę stawać na głowie, żeby było tak jak sobie wymarzyła
16 maja 2019 o 15:40 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81325Janek007
Członek@Wiktor. napisał:
Drzwi KMT to taka klasa średnia, całkiem niezłe, przyzwoita jakość i trwałość, jednak reklamacje to kuleją u tego producenta.
Wydaje mi się, że to bez różnicy czy weźmiesz od KMT drzwi czy od innego producenta bo co nie czytam opinii to wszędzie problemy z reklamacjami

Janek007
CzłonekJa użytkuje Polskone już od jakiegoś czasu i jestem zadowolony z ich jakości, jakiś większych przetarć czy uszkodzeń do tej pory nie zauważyłem

Janek007
CzłonekCzeka mnie montaż drzwi do łazienki, gdzieś wyczytałem, ze warto je zabezpieczyć silikonem, jest mi ktoś w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat?
Janek007
CzłonekGeneralnie jeśli chodzi o biale drzwi to łatwo mogą się zafarbować, więc dodałbym że wszystkie jakieś kolorowe zabrudzenia najlepiej jak najszybciej usuwać, a generalnie dba się o nie jak o wszystkie inne drzwi
Janek007
CzłonekJakie drzwi wejściowe warto wybrać? Polecacie drzwi drewniane czy może aluminiowe?
-
AutorWpisy