geniusz502
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
geniusz502Członek
No fajne te poduszki
geniusz502CzłonekW kuchni musi być widać, że się jej używa, nieduży bałagan to nie wstyd!
geniusz502Członek@Krystian napisał:
Ja chyba wszystkie klamki do drzwi mam od nowości i nie wyglądają na mocno zużyte
A jakie masz klamki? Z jakiej firmy drzwi?
21 maja 2019 o 14:34 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81327geniusz502Członek@Krystiano napisał:
Ja na pewno nie polecam drzwi Classen, szybko się niszczą, szkoda pieniądze w błoto wyrzucać
Też słyszałem, że Classen to słaby producent drzwi
geniusz502CzłonekJa tam kupiłem w Leroy Merlin drzwi i jestem zadowolony
geniusz502CzłonekMam u siebie drzwi porta białe i rzeczywiście łatwo je czymś zafarbować
geniusz502Członek@Szaraczek napisał:
Gdzie polecacie kupić drzwi wejściowe zewnętrzne?
Hm, a zależy Ci na jakiejś konkretne marce?
geniusz502Członek@Karp napisał:
@Guzik napisał:
Gdzie polecacie kupić drzwi przesuwne wewnętrzne?
Bez różnicy czy chodzi o drzwi przesuwne podwójne czy pojedyncze możesz też spróbować poszukać czy nie ma w okolicy firmy, która specjalizuje się właśnie w drzwiach przesuwnych
Można też w każdym sklepie budowlanym dostać
geniusz502CzłonekJeśli chodzi o drzwi do łazienki, to polecam jakieś solidne, bo w łazience przede wszystkim zależy nam na samotności
geniusz502CzłonekMi to się wydaje, że mimo wszystko drzwi zewnętrzne dwuskrzydłowe dużo miejsca zajmują i lepsze będą półtoraskrzydłowe
geniusz502Członek@Kriss napisał:
Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne DRE to są one stosunkowo tanie, co przekłada się nieco na ich jakość. Po dłuższym użytkowaniu mogą się wypaczyć, albo od razu mogą przyjechać krzywe, lepiej odłożyć na jakieś porządniejsze drzwi niż kupować te DRE.
A co polecasz zamiast DRE?
geniusz502CzłonekMoże i można montować w kuchni czy łazience panele, ale dla mnie to trochę bez sensu… Już wolę płytki położyć i mieć 100% pewność, że woda ich nie zniszczy.
geniusz502CzłonekNic odkrywczego chyba tu nie wniosę… Samo AC4 czy AC5 nie zagwarantuje nam trwałości, trzeba brać pod uwagę producenta, klasę używalności, cenę… Trudno udzielić jednoznacznej odpowiedzi.
geniusz502CzłonekIle ludzi, tyle opinii Ja tam wolę laminowane, łatwo je można ułożyć i są trwałe.
30 stycznia 2019 o 22:57 W odpowiedzi na: panele podłogowe kronopol, quick step, classen, egger, witex czy balterio? #77290geniusz502CzłonekZ tymi konkretnymi panelami nie miałem do czynienia, ale Egger ma raczej nie najlepsze opinie, więc raczej odradzałbym zakup.
-
AutorWpisy