geniusz502
Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
geniusz502Członek
Styl angielski ma też swoją nowoczesną odmianę, która bazuje na klasycznych założeniach, ale dopuszcza wprowadzania nieco nowości
geniusz502CzłonekStyl angielski ma też swoją nowoczesną odmianę, która bazuje na klasycznych założeniach, ale dopuszcza wprowadzania nieco nowości
geniusz502CzłonekStyl angielski ma też swoją nowoczesną odmianę, która bazuje na klasycznych założeniach, ale dopuszcza wprowadzania nieco nowości
geniusz502CzłonekOj tak to na pewno, szare panele podłogowe są bardzo dobrym wyborem, bo można bardzo łatwo dopasować je do pokoju
geniusz502CzłonekSztukateria Orac Decor to bardzo bardzo wysoka jakość , o czym po prostu sam się przekonałem
geniusz502CzłonekListwy przysufitowe są bardzo potrzebne między innymi ze względu na fakt tego jak będzie to wszystko wyglądać po remoncie, robią one swoją robotę
geniusz502Członek@Kondziu napisał:
To są jak najbardziej listwy godne polecenia oczywiście ze względu na wysoką jakość
Z tym to byłoby się trudno nie zgodzić. Largus to naprawdę bardzo dobra jakość a co za tym idzie można śmiało mysleć z perspektywą długoletniego użytkowania
geniusz502Członek@Krystian napisał:
@geniusz502 napisał:
@Lutek napisał:
Bardzo trafne porównanie ! ale taka jest prawda, lepiej zainwestować w Largusa i spać spokojnie niż później mieć niestrawność
W Punkt!
Ja mam takie samo podejście tak naprawdę, bo jakość w przypadku Largusa jest naprawdę warta tych pieniędzy
Pieniądze pieniędzmi, ale ważne żeby można było mieszkać jak człowiek przede wszystkim dlatego nawet jeśli to kosztuje nieco więcej to nie ma znaczenia bo ważne by się później dobrze mieszkało nie wszystko należy tak przeliczać
5 marca 2020 o 22:06 W odpowiedzi na: Listwy przypodłogowe Orac Decor, Creativa, NMC – opinie, porównanie, zdjęcia, dyskusje #81969geniusz502CzłonekOrac Decor to na pewno sprawdzony i dobry wybór, mam u siebie ich produkty i od samego początku jestem zadowolony
geniusz502CzłonekLargusa mam u siebie od bardzo dawna i jestem zadowolony bardzo, ostatnio znajomy wybierał w nowych modelach to powiem, że nawet było w czym wybierać
16 września 2019 o 16:03 W odpowiedzi na: Producenci drzwi wewnętrznych – ceny – gerda, kmt, delta, classen i inni #81364geniusz502Członek@majsterkowicz napisał:
Ja szukam jakiś porządnych drzwi, ale też żeby były w miarę przystępne cenowo, stąd moje pytanie – jakie byście polecali drzwi wewnętrzne, takie co ceny nie mają zbyt wysokiej?
Podłączam się pod pytanie
geniusz502CzłonekRdzeń to chyba z płyty HDF najlepszy
geniusz502CzłonekNie no tam się trochę różnią te panele
-
AutorWpisy