Myślę, że jak szukasz fajnych parkietów w Lublinie to EMERALD będzie dobrym wyborem Fajne mają ceny, ładne te podłogi no i montaż też wykonują porządnie
Hej, jakie podłogi drewniane w Lublinie byście polecili? Interesują mnie firmy, które nie są jakimiś chińczykami tylko dobra jakość. Tylko, że nie chcę też żeby były one przesadnie drogie, bo aż tak dobrze nie stoję z kasą.
JEśli chodzi o solidne drewniane deski podłogowe w Lublin to moim zdaniem najelpszym wyborem będzie Podłogi Świata: Podłogi drewniane i parkiety, usługi na najwyższym poziomoe, afchowe doradztwo no i super wybór Trochę nie orientuję się jak to obecnie z cenami, ale no trzeba liczyć się też z tym że za drewno tzreba jednak płacić więcej jak za panele
Deska podłogowa w Lublinie to dawniej nie był takie łatwy towar. Teraz można dostać wszystko w zasadzie od ręki. Towaru jest bardzo dużo. Dlatego spokojnie można sobie upatrzyć coś co się podoba i na pewno to dostaniecie.
JEśli chodzi o solidne drewniane deski podłogowe w Lublin to moim zdaniem najelpszym wyborem będzie Podłogi Świata: Podłogi drewniane i parkiety, usługi na najwyższym poziomoe, afchowe doradztwo no i super wybór Trochę nie orientuję się jak to obecnie z cenami, ale no trzeba liczyć się też z tym że za drewno tzreba jednak płacić więcej jak za panele
A kładą sami te drewniane podłogi? Czy trzeba szukać osobno ekipy do tego?
A kładą sami te drewniane podłogi? Czy trzeba szukać osobno ekipy do tego?
No ja tam wyczytałem, że to jedna z lepszych firm w lubelskim i że kładą parkiety sami
Autor
Wpisy
Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.