Listwy gzymsowe – dobry sposób na zdobienie?
Forum Parkiet.pl › Fora › Dekoracje ścian: boazeria angielska, drewno na ścianie, panele ścienne › Listwy gzymsowe – dobry sposób na zdobienie?
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
16 października 2017 o 19:05 #68505
testowy
CzłonekJeśli chodzi o listwy gzymsowe, nie jestem do końca przekonany. Może ktoś bardziej doświadczony, z praktycznego punktu widzenia może się podzielić swoimi doświadczeniami. Ktoś ma, rozważa, a może miał i zastąpił czymś innym?
27 listopada 2017 o 22:17 #77083Kamilex
CzłonekW sumie listwy gzymsowe trochę ryzykowne o tyle, że ten trend chyba ma taki charakter, że co parę lat ludzie się ich wyzbywają bo się robią totalnie passe i trzeba przeorganizowywać przestrzeń.
12 grudnia 2017 o 21:31 #77084Umer
Członek@pleksix napisał:
Jeśli chodzi o listwy gzymsowe, nie jestem do końca przekonany. Może ktoś bardziej doświadczony, z praktycznego punktu widzenia może się podzielić swoimi doświadczeniami. Ktoś ma, rozważa, a może miał i zastąpił czymś innym?
Wiesz co listwy gzymsowe to chyba najbardziej specyficzna kategoria listw. Trudno się do niej jednoznacznie odnieść jakościowo czy estetycznie…
14 grudnia 2017 o 21:13 #77085Umer
Członek@pleksix napisał:
Jeśli chodzi o listwy gzymsowe, nie jestem do końca przekonany. Może ktoś bardziej doświadczony, z praktycznego punktu widzenia może się podzielić swoimi doświadczeniami. Ktoś ma, rozważa, a może miał i zastąpił czymś innym?
Listwy gzymsowe to taki dziwny wynalazek, niby mający nadawać dawniejszego klimatu, a jednak trudny do wpadowania w cokolwiek dzisiaj
18 grudnia 2017 o 20:24 #77086codesnipper
CzłonekNie wiem czy listwy gzymsowe będą rzeczywiście dobrze zdawały egzamin…
29 grudnia 2017 o 08:25 #77087Umer
Członek@bracki napisał:
W sumie listwy gzymsowe trochę ryzykowne o tyle, że ten trend chyba ma taki charakter, że co parę lat ludzie się ich wyzbywają bo się robią totalnie passe i trzeba przeorganizowywać przestrzeń.
No nie wiem, listwy gzymsowe odpadają tam gdzie masz w ogóle ochotę myśleć o nowoczesnym wnętrzu. Tu po prostu nie ma opcji, żeby to zagrało w innym wnętrzu niż takie starsze…
31 grudnia 2017 o 13:59 #77088Benjamin
Członek@Kasp napisał:
@pleksix napisał:
Wiesz co listwy gzymsowe to chyba najbardziej specyficzna kategoria listw. Trudno się do niej jednoznacznie odnieść jakościowo czy estetycznie…
Dlaczego najbardziej specyficzna, przecież mnóstwo ludzi jest osuje w swoich wnętrzach.
22 stycznia 2018 o 17:34 #77089Klaudia.E
Członek@pleksix napisał:
Gzymsówki czemu nie, jestem zdania że to listwy jak każde inne. Z tym, że listwy gzymsowe mogą ludziom powodować po prostu różne dziwne reakcje.
30 czerwca 2018 o 06:57 #77090piotr54109
CzłonekZna ktoś dobrego fachowca do takich spraw bo ostatnio intensywnie poszukuje takiego
1 sierpnia 2018 o 06:38 #77091codesnipper
CzłonekTakie gzymsówki są jak najbardziej ok, ale trzeba się też zastanowić nad tym, żebyśmy mogli sobbie naprawdę konkretnie przyjrzeć sensownemu rozwiązaniu w postaci porównywarek
11 grudnia 2018 o 12:55 #77092Zielony
Członeka mi się osobiście już nie podoba takie zdobienie. Raczej idę w skandynawski styl i domy z paczki, gdzie większość materiału to drewno. Jest energooszczędnie i stylowo
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.