Jak w temacie – kuchnia w stylu Angielskim. Jak wy rozumiecie ten temat? Dla mnie to białe meble w stylu cottage, kwieciste wzory i dużo bibelotów na zewnątrz
No i kwiaty
Oo matko, szukam inspiracji na prze budowę mojej kuchni i myślę o tym stylu, zobaczyłam te zdjęcia i od razu się zakochałam … ciężkie wybory mnie czekają :p
Dla mnie to jest idealna kuchnia w stylu angielskim
Jasne barwy to jedna z charakterystycznych cech, kuchnia w stylu angielskim poza nimi jeszcze różne akcenty wskazujące na inspiracje elementami kwiatowymi i nie tylko.
Jak w temacie – kuchnia w stylu Angielskim. Jak wy rozumiecie ten temat? Dla mnie to białe meble w stylu cottage, kwieciste wzory i dużo bibelotów na zewnątrz
No i kwiaty
A czym dla was jest angielska kuchnia?
Ciekawy patent z półką na talerze po prawej. Ogólnie widzę, że ta kuchnia w stylu angielskim jest akurat urządzona bardzo funkcjonalnie.
ma duży wybór. Zapoznajcie się z ich asortymentem. Kuchnia to jedno z najważniejszych w pomieszczen w domu, więc warto zadbać o to, by była urządzona praktycznie i wygodnie
Ja uwielbiam białe meble, bo kojarzą mi się z taką czystością i schludnością Całkiem fajną lampę, np. do kuchennego stołu można znaleźć , może akurat komuś się spodoba. Fajna jest, bo ma prostą formę, nie zagraci jakoś pomieszczenia.